Важно !!!

                                     На вниманието на всички нови и бъдещи наши клиенти :
Предвид постоянно покачващите се доставни цени на дрехите втора употреба и от друга страна все по-голямото търсене заради новооткриващите се магазини, искаме да ви уведомим че :
България е страна с трудни клиенти – Хора без финансови възможности и в същото време с все по-големи изисквания ( не отговарящи на възможностите им ) ! Това е факт, който е определящ за целия процес в търговията с дрехи втора употреба и трябва да се вземе предвид !
Високото качество дрехи е най-търсеното,  най-бързо продаващото се  и в същото време е в най-ограничени количества.  Дрехите от чужбина се зареждат несортирани ( смес от всички качества и сезонности и изисква време да се отделят качествените дрехи . Всеки търси високо качество дрехи на добра цена ! За да може да се приготвят се изисква не само време , а и зареждане на голямо количество дрехи , капитал, разходи по наеми на складове, транспорт,  работна ръка по сортирането и т.н ! 
Единствения начин бизнеса с дрехи втора употреба да бъде успешен е да се познава материята от А-Я както при търговията на дребно така и на едро ! Повечето складове на едро в началото са имали магазини и познават добре процеса на работа! В Годините опит в дейността забелязваме, че търговците на дребно пропускат много стъпки в организацията на бизнеса си и въз основа на това бизнеса им не тръгва ! Ние сме готови да помогнем на всеки който иска сериозно да се занимава с търговия с дрехи втора употреба. Основно правило за това е:  навременното организиране на заявките !
Клиентите с повече възможности правят заявки 1 сезон предварително ( по този начин ползват най- ниските доставни цени за дрехите, безплатно артикулно сортиране, безплатен транспорт и навременно и успешно зареждане на количествата хубави дрехи от които се нуждаят ! Това е сигурен начин за успех.
Заявките от  1-2 месеца по-рано също са добър вариант за по-малки магазини.
Повечето собственици на магазини зареждат „от днес за утре “ ( Това е най-неправилния начин на зареждане) защото, когато става въпрос за високо качество дрехи,  складовете не могат да реагират толкова бързо на масово подадените заявки от магазините на територията на цяла България, и обикновено по тази причина , всички остават недоволни както от по-високата доставна цена , така и от „претупаната“ работа по сортирането на дрехите , заради ограничението във времето ! Това е причината Складове занимаващи се от много години с дейността , все още да нямат постоянни дългогодишни клиенти с добре развит бизнес ! Наблюдава се постоянна смяна на доставчици и непрестанно търсене на по-хубави дрехи, което е невъзможно да стане при правене на заявка в последния момент !
За да се избегне това,  трябва да има правилна комуникация, доверие, сигурност  между търговците на дребно и едро ! За тази цел предлагаме 6  ценови варианта , с които процеса на работа да бъде по-успешен, по-спокоен и по-сигурен за двете страни !